1.​ Opmåling - kun seriøse

Vi kommer og besøger dig, vi måler op, og giver dig samtidig gode råd samt god vejledning til den bedste løsning

2.​ Du får et godt tilbud

Vi giver dig et godt og attraktiv tilbud på netop din løsning, på stedet, og det er helt og aldeles uforpligtende.

3.​ Vi monterer din løsning

Vi kommer naturligvis ud og monterer dine nye gardiner med stor præcision  og helt uden en masse besvær.

Vilkår for Garlux​

Her kan du læse vores vilkår for at handle med os.
​Alle aftaler bliver ingået på dansk. Vilkår kan ændres uden varsel.

Betalingsbetingelser

Enhver ordre skal senest betales på leverings-/monteringsdagen eller forud. Ved alle ordrer skal der, som minimum altid betales 50% af ordren samlet total beløb inden opstart. Du kan kun betale med dankort, MobilePay eller kontant på selve dagen og betalingsform skal altid aftales forud. Ønsker du at foretage en bankoverførelse pga. du evt. ikke selv kan være tilstede eller andet, så skal vi have modtaget/registeret din indbetaling senest 3 bankdag (om morgen) før aftalte leverings-/monteringsdagen. Vi anbefaler at man foretager en straksoverførelse, så er man sikker på at ens indbetaling går igennem til tiden. Har vi ikke modtaget din indbetaling til tiden, så bliver vi desværre nødt til at udskyde leverings-/monteringsdagen, og der kan i den forbindelse evt. blive pålagt en ekstra udgift. Garlux forbeholder sig altid retten til forinden produktion påbegyndes at opkræve hel eller delvis betaling af købesummen. Evt. rabatter kan ikke kombineres, heller ikke med en specielpris. Der ydes ikke nogen former for rabat på arbejdsløn, rensning af gardiner samt reparationer. Ved betaling efter faktura dato beregnes der renter samt gebyr iht. gældende lovgivning. Så frem der ikke sker betaling i forbindelse med ordre aftalte, så vil sagen samt skyldige beløb blive videregivet til inkasso. Hos vor advokatforbindelse AUMENTO v/Søren Aagaard, som herefter vil gå videre med sagen. I den forbindelse, gør vi opmærksom på at der vil påløbe ydeligere omkostninger, vel og mærket på kundens egen regning.

Info, reklamationsret og garanti

På alle vores produkter ydes 2 års garanti/reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning. I særlige tilfælde gives eller ydes en længere garanti end den i loven forskrevne Gives der evt. en anden garanti eller reklamationsret skal dette fremgå på faktura eller skriftligt. Skulle der mod forventning være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, som passer dig bedst. Garantien og reklamationsret dækker ikke ved betjeningsfejl, modifikationer, snore der tvinder samt af- og påmontering af kunden eller groft misbrug fra brugerens side. Der ydes som udgangspunkt 5 års garanti på markise stel, dug og motor. Vi dækker ikke stormskader, vandtryk, vandskader, vindskader, tilbehør, hærværk eller lign. Vi anbefaler altid, at du inden anskaffelsen af en eller flere markiser, evt. taler med dit forsikringsselskab omkring din dækning herom. Vi justere markisen, herunder hældning i samarbejde med kunden på selve stedet (monteringsdagen), herefter anbefaler vi ikke at kunden foretager justering selv.

Vigtig info ang. markise:

​Markisen skal altid bruges forsvarligt og kun under opsyn. Markisen er til dels let vandafvisende og ikke vandtæt. Vi anbefaler altid at markisen køres helt ind (lukket tilstand), hvis den ikke er under opsyn.

Vigtig info ang. gardiner og indv. solafskærmning:

Når et gardin herunder alle former for indv. solafskærmning er nedrullet eller lukket helt til/ned, så skal der altid påregnes lysindfald fra toppen, bunden, venstreside og højreside. – Altså hele vejen rundt om gardinet. Dette er gældende, uanset om det er alm. stof eller mørklægningsstof.

Hvis der evt. er monteret sidelister eller lignende, så skal der stadigvæk påregnes lysindfald, uanset stoftype, produkt og modeltype.

Uanset hvilken mørklægningsløsning(er) kunden vælger, så kan vi aldrig lave 100% mørklægning, da der er flere faktor der spiller ind. 


Vask eller rensning af gardiner er ikke omfattet af evt. reklamationer. Omforandring af kundens eget produkt er på​ kundens ​eget ansvar og Garlux kan ikke stilles til ansvar ved evt. fejl eller mangler. Forudsætning for at bibeholde evt. reklamation eller garanti er at produktet er monteret af Garlux. I forbindelse med montering af alle typer gardiner og solafskærmning på kundens vinduer, så dækker vi ikke nogen former for termisk brud, termisk sprængning eller anden form for skade på glas. Hverken før, under eller efter montering.

Accept, fortrydelsesret og annullering

Undertegnede er indforstået med, at jeg med min underskrift/accept giver fuld afkald på min fortrydelsesret i.h.t. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 4. Med min underskrift/accept, acceptere jeg også at farve, kvalitet mv. stemmer overens med valgte. En evt. annullering af en ordre mellem Garlux ApS og kunden (privatperson) skal være accepteret af Garlux ApS og skal ligeledes være indgået skriftligt. En ordre hvor pris mv. er accepteret med kundens underskrift godtages en annullering, som udgangspunkt ikke.

Skulle du mod forventning fortryde dig køb, så kontakt os hurtigst muligt.

Vi vil herefter finde en løsning sammen med dig.

En ordre, hvor produktionen er påbegyndt er en annullering desværre helt udelukkede. Ordre Business to Business (B2B), ydes der ikke nogen former for fortrydelsesret eller annullering. Påbegyndte ordre kan ikke annulleres. Alle produkter bliver lavet på bestilling og efter mål. Dvs. at vi ikke tager nogle former for produkter retur eller giver pengene retur.

Prisgaranti

Garlux sigter mod at leverer vores produkter til markedets priser. Har du fundet et produkt, som er magen til vores, hos en anden forhandler til billigere pris, godtgør vi derfor prisdifferencen, mod forvisning af 100% skriftligt dokumentation. Alle oplysninger skal være 100 % identisk. Denne service er kun gældende inden der er indgået en skriftligt aftale samt opstartsbetaling. Denne service er ikke gælder for, motorløsninger samt tilbehør herunder, kørsel, evt. udsalg eller ligende, modeltillæg, levering, rabat, samt montering af valgte løsning (arbejdsløn).

Priser

Alle priser er i DKK og ekskl. kørsel, montering, levering, fragt og moms, med mindre dette er noteret og fremgår skriftlige. Ordre eller tilbud til firmaer dvs. Business to Business (B2B), offentlige med Ean nr. er alle priserne altid ekskl. moms. Evt. forgæves kørsel koster 1.200,- (timepris ekskl. moms). Kørsel, montering og levering ved større ordre er kun et prisoverslag (ca.) Alle priser er ligeledes beregnet ud fra at eksisterende gardiner etc. er demonteret af kunden selv. Bemærk venligst at rabat eller tilbud ikke kan kombineres med evt. andre rabatter.​

Motoriserede løsninger, reparationer, vask/rens, el dele og arbejdsløn er undtaget og er derfor ikke omfattet af evt. rabatter.

Tilbud/ordre

Vort sortiment og priser ændres løbende, hvorfor et afgivet tilbud skal accepteres inden 14 dage fra tilbudsgivningen, herefter bortfalder tilbuddet. Alle reparationer bliver lavet individuelt og efter tilbud. Vask og rens af gardiner bliver ligeledes lavet efter tilbud. Aftaleparterne forpligter sig til ikke at oplyse uvedkommende om et tilbud/ordre. Evt. rabatter kan ikke kombineres heller ikke med en specielpris. Et tilbud er som udgangspunkt gratis. Hvis ikke så er kunden informeret herom og skal afregnes på stedet.

Forbehold

Leverings/-monteringsdag er altid forventet/vejledende og ikke en garanti.​ Garlux forbeholder sig altid retten til at udskyde en forventet leverings/-monteringsdag, såfremt en eller flere varer er i restordre, leveringssvigt, fejlsortering, sygdom eller noget helt andet uforudset. Er også gælder ved evt. reklamationer. Hvis leverings/monteringsdag desværre må udskydes. så vil vi give besked hurtigst muligt herom. Det kan dog ikke udelukkes at det er i sidste øjeblik, at vi kan give besked. Der tages ligeledes forbehold for fejl, mangler, prisændringer eller ændringer ved en ordre eller et tilbud. Ved montering af markiser, så tager vi forbehold for de vejrlig forhold og vi påtager os intet ansvar for murværket bæreevne mv. Hertil kan vi umiddelbart ikke altid se, hvordan befæstelsen mulighederne er for markiser og el arbejde. Der kan i nogle tilfælde evt. påløbe en mere udgift på specielle beslag samt montering mv. herom. Dette vil blive pålagt på kundens regning og bliver beregnet efter tidsforbrug. Garlux forbeholder sig retten til og afvise en evt. reklamation, hvis produktet ikker er anvendt korrekt. Omforandring af kundens eget produkt er på​ kundens eget ansvar og Garlux kan ikke stilles til ansvar ved fejl eller mangler. Garlux kan ligeledes ikke stilles til ansvar ift. evt. håndværkerfradrag. Derudover tages der forbehold for Force Majeure.

Vilkår kanændres uden varsel.

Rettigheder

Dette site (hjemmeside) er udarbejdet af Garlux. Og alle rettigheder til billeder, logoer og andet materiale tilhører Garlux. Det er ikke tilladt og kopier billeder og tekst mm. fra hjemmesiden. Med mindre der er indgået en skriftlig aftale med Garlux.

Hjemmesiden

Hos Garlux bestræber vi os på hele tiden at have vores hjemmeside fuldt opdateret. Da det imidlertid ikke kan udlukkes, at nogle oplysninger på hjemmesiden ændres, vil vi dog forslå, at du altid retter henvendelse direkte til os, så fremt du har spørgsmål om vores priser og produkter m.v.

Der tages forbehold for mønster - og farvegengivelse af billederene på hjemmesiden.

Fortrolighed

Enhver handel og aftale indgået med Garlux, før, under og efter et køb, er naturligvis fortrolig. Vi sætter stor pris på at holde alle aftale internt, for alle partners skyld.

Tvister

Tvister mellem Garlux ApS og Garlux´s kunder, der umiddelbart ikke kan løses internt, vil blive overgivet til videre behandling hos vor advokatforbindelse AUMENTO v/Advokat Søren Aagaard, beliggende Ny Østergade 3, 1164 København. Hjemmeside: www.aumento.dk

Vilkår kan ændres uden varsel, og der tages forbehold for​ Force Majeure.​

Information vedrørende gardinbus

Vores gardinbus er i særklasse, når 

det  gælder shop at home. Vi har altid en eksklusiv løsning til netop dig.

Vi har ingen standardprodukter og kan derfor ikke oplyse nogle priser inden et besøg.

​Vi opfordrer kun til seriøse henvendelser.

Vi glæder og til at besøge dig :)

​De bedste hilsner
​Garlux Gardiner

​Anmeldelser og udtalelser

Vores kunder er glad for at handle med os. Læs vores gode anmeldelser på Trustpilot

Super gardiner, super service

Super gardiner, super service. Leonardo er meget venlig og behagelig, når han kommer og tager mål osv. Alt udført flot og super lækre gardiner.

Kristian Anker-Møller

Kan varmt anbefale Garlux

Kan varmt anbefale Garlux, er super tilfreds med service og ikke mindst prisen der er meget billigere end de andre firmaer.

Mikael, Skovlunde

Perfekt og hurtig service

Jeg skrev til Garlux for jeg skulle have gardiner til min lejlighed. De ringede hurtig tilbage og vi fik sat en aftale i kalenderen. Efter indgået aftale, gik der 1 uge inden jeg fik mine gardiner og resultatet er fantastisk. 1000 tak :-)

Pia

Kontakt os - bestil gardinbus

Vi kører på hele Sjælland. Udfyld formularen og få besøg af gardinbussen. Vi opfordrer kun til seriøse henvendelser.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Garlux ApS

- Alt i gardiner, markiser og tæpper

​Ring til os: 40 11 22 99

E-mail: garlux@garlux.dk 

CVR​: 31588197

facebook-white

Vores referencer

TV2 Danmark

SAS

Novo Nordisk

Nordea

Metz

Autohuset Glostrup

Strandmøllen

Korn FERRY​

Eksklusiv partner​

Betal med Dankort | Vilkår gælder