1.​ Gratis opmåling

Vi kommer og besøger dig, vi måler op, og giver dig gode råd samt vejledning.

2.​ Du får et godt tilbud

Vi giver dig et godt tilbud på stedet, og det er helt og aldeles gratis.

3.​ Vi monterer

Vi kommer naturligvis ud og monterer dine nye gardiner - helt uden besvær.

​Vilkår for Garlux​

Her kan du læse vores vilkår for at handle med os.

Betalingsbetingelser

Enhver ordre skal senest betales på leveringsdagen eller forud. Du kan betale med dankort eller kontant på selve dagen. Ønsker du at foretage en bankoverførelse pga. du evt. ikke selv kan være tilstede eller andet, så skal vi have modtaget/registeret din indbetaling senest to bankdag (om morgen) før aftalte leverings-/monteringsdagen. Vi anbefaler at man foretager en straksoverførelse, så er man sikker på at ens indbetaling går igennem til tiden. Har vi ikke modtaget din indbetaling til tiden, så bliver vi desværre nødt til at udskyde leverings-/monteringsdagen, og der kan blive pålagt ekstra udgift. Garlux forbeholder sig ligeledes retten til forinden produktion påbegyndes at opkræve hel eller delvis betaling af købesummen. Evt. rabatter kan ikke kombineres, heller ikke med en specielpris. Der ydes ikke nogen former for rabat på arbejdesløn, rensning af gardiner samt reparationer. Ved betaling efter faktura dato beregnes der renter samt gebyr iht. gældende lovgivning. Så frem der ikke sker betaling ifb. med aftalte, så vil sagen samt skyldige beløb blive videregivet til inkasso. Hos vor advokatforbindelse AUMENTO v/Søren Aagaard, som herefter vil gå videre med sagen. I den forbindelse, så vil der påløbe ydeligere omkostninger på kundens regning.

Reklamationsret og garanti

På alle vores produkter ydes 2 års garanti/reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning. I særlige tilfælde gives eller ydes en længere garanti end den i loven forskrevne Gives der evt. en anden garanti eller reklamationsret skal dette fremgå på faktura eller skriftligt. Skulle der mod forventning være tilfældet, at dine gardiner går i stykker efter garantiperioden, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, som passer dig bedst. Garantien og reklamationsret dækker ikke ved betjeningsfejl, modifikationer, snore der tvinder samt af- og påmontering af kunden eller groft misbrug fra brugerens side. Der ydes 5 års garanti på markise stel, dug og motor. Montering, solføler, vindføler, speciellebeslag, stormskader, vask eller rensning af gardiner er ikke omfattet af evt. reklamationer. Omforandring af kundens eget produkt er på​ kundens eget ansvar og Garlux kan ikke stilles til ansvar ved fejl eller mangler. Forudsætning for at bibeholde

  for at bibeholde sin reklamation eller garanti er at produktet er monteret af Garlux.

Accept, fortrydelsesret og annullering

Undertegnede er indforstået med, at jeg med min underskrift/accept giver afkald på min fortrydelsesret i.h.t. forbrugeraftalelovens § 18, stk. 4. Med min underskrift/accept, acceptere jeg også at farve, kvalitet mv. stemmer overens med valgte. En evt. annullering af en ordre mellem Garlux ApS og kunden (privatperson) SKAL være accepteret af Garlux ApS og SKAL ligeledes være indgået skriftligt. En ordre hvor pris er accepteret med kundens underskrift godtages en annullering IKKE.

Ordre Business to Business (B2B), ydes der ikke nogen former for fortrydelsesret eller annullering. Påbegyndte/bestilte ordre kan IKKE annulleres. Alle produkter bliver lavet på bestilling og efter mål. Dvs. at vi ikke tager nogle former for produkter retur eller giver pengene retur.

​Prisgaranti

Garlux sigter mod at levere vores produkter til markedets bedste priser. Har du fundet et produkt, som er magen til vores, hos en anden forhandler til billigere pris, godtgør vi derfor prisdifferencen, mod forvisning af dokumentation. Denne service er kun gældende inden der er indgået en aftale. Denne service er ikke gælder for, motorløsninger samt tilbehør, kørsel, udsalg eller ligende, levering, samt montering af valgte løsning (arbejdsløn).

Priser

Alle priser er i DKK og ekskl. kørsel, montering, levering, fragt og moms, med mindre dette er noteret og fremgår skriftlige. Ordre eller tilbud til firmaer dvs. Business to Business (B2B), offentlige med Ean nr. er alle priserne altid ekskl. moms. Evt. forgæves kørsel koster 1.200,- (timepris ekskl. moms). Kørsel, montering og levering ved større ordre er kun et prisoverslag (ca.) Alle priser er ligeledes beregnet ud fra at eksisterende gardiner etc. er demonteret af kunden selv. Bemærk venligst at rabat eller tilbud ikke kan kombineres med evt. andre rabatter.​

Motoriserede løsninger, reparationer, vask/rens, el dele og arb. løn er undtaget og er derfor ikke omfattet af evt. rabatter.

Tilbud/ordre

Vort sortiment og priser ændres løbende, hvorfor et afgivet tilbud skal accepteres inden 30 dage fra tilbudsgivningen. Herefter bortfalder tilbudet. Alle reparationer bliver lavet individuelt og efter tilbud. Vask og rens af gardiner bliver ligeledes lavet efter tilbud. Aftaleparterne forpligter sig til ikke at oplyse uvedkommende om et tilbud/ordre. Evt. rabatter kan ikke kombineres heller ikke med en specielpris. Et tilbud er som udgangspunkt gratis. Hvis ikke så er kunden informeret herom inden og skal afregnes på stedet.

Forbehold

Leverings/-monteringsdag er ALTID vejledende og ikke en garanti.​ Garlux forbeholder sig ALTID retten til at udskyde en forventet leverings/-monteringsdag, såfremt en eller flere varer er i restordre, leveringssvigt, fejlsortering, sygdom eller noget helt andet uforudset. Er også gælder ved evt. reklamationer. Hvis leverings/monteringsdag desværre må udskydes. så vil vi give besked hurtigst muligt herom. Det kan dog ikke udelukkes at det er i sidste øjeblik, at vi kan give besked. Der tages ligeledes forbehold for fejl, mangler, prisændringer eller ændringer ved en ordre eller et tilbud. Ved montering af markiser, så tager vi forbehold for de vejrlig forhold og vi påtager os intet ansvar for murværket bæreevne mv. Hertil kan vi umiddelbart ikke altid se, hvordan befæstelsen mulighederne er for markiser og el arbejde. Der kan i nogle tilfælde evt. påløbe en mere udgift på specielle beslag samt montering mv. herom. Dette vil blive pålagt på kundens regning og bliver beregnet efter tidsforbrug.

​Garlux forbeholder sig retten til og afvise en evt. reklamation, hvis produktet ikker er anvendt korrekt. 

Omforandring af kundens eget produkt er på​ kundens eget ansvar og Garlux kan ikke stilles til ansvar ved fejl eller mangler. Garlux kan ligeledes ikke stilles til ansvar ift. håndværkerfradrag. 

Vilkår kan ændres uden varsel.

Rettigheder

Dette site (hjemmeside) er udarbejdet af Garlux. Og alle rettigheder til billeder, logoer og andet materiale tilhører Garlux. Det er ikke tilladt og kopier billeder og tekst mm. fra hjemmesiden. Med mindre der er indgået en skriftlig aftale med Garlux.

Hjemmesiden

Hos Garlux bestræber vi os på hele tiden at have vores hjemmeside fuldt opdateret. Da det imidlertid ikke kan udlukkes, at nogle oplysninger på hjemmesiden ændres, vil vi dog forslå, at du altid retter henvendelse direkte til os, så fremt du har spørgsmål om vores priser og produkter m.v.

Der tages forbehold for mønster - og farvegengivelse af billederene på hjemmesiden.

Fortrolighed

Enhver aftale indgået med Garlux, før og efter et køb, er naturligvis fortrolig. 

Tvister

Tvister mellem Garlux ApS og Garlux´s kunder, der umiddelbart ikke kan løses internt, vil blive overgivet til videre behandling hos vor advokatforbindelse AUMENTO v/Advokat Søren Aagaard, beliggende Ny Østergade 3, 1164 København. Hjemmeside: www.aumento.dk

Kontakt os - bestil gardinbus

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores referencer​

TV2 Danmark  •  SAS  •  Novo Nordisk  •  Nordea  •  Metz  •  Strandmøllen  •  Korn FERRY

Garlux gardiner

CVR: 31588197​  |   Ring til os: 40 11 22 99   |   Skriv til os: garlux@garlux.dk