Garlux leverer totalløsninger inden for gardiner, markiser, og tæpper til både PRIVATE og erhverv

​​​Garlux er et yderst professionelt firma, som er specialister i at lave gardin-, markise- og tæppeløsninger. Vi har over 25 års erfaring i branchen. Vi har en ekspertise, så du kan få den mest optimale løsning til netop dine ønsker og behov. Vores mange årige erfaring i branchen gør, at vi har en ekspertise, som du helt og holden kan føle dig tryg ved. Du får op til 5 års garanti på dine nye gardiner eller markise.

​​​

Gardinbusservice

​Garlux tilbyder vores gardinbusservice. Dvs. at vi kommer på din adresse. Her kan fagmanden rådgive dig korrekt. Nu bliver mange spørgsmål pludselig meget nemmere at få besvaret. Nu kan du se din nye løsning i de helt rigtige omgivelser. Vi vejleder dig naturligvis omkring valg af gardiner, solafskærmning, montering osv. Vi er med dig hele vejen fra rådgivning, opmåling, syning til montering

​​

Garlux samarbejder kun med de bedste leverandører på markedet. Det er med til at sikre dig kvalitetsprodukter af yderst høj kvalitet. Derudover har vi altid i vores gardinbus det sidste nye på markedet, og vi er hele tiden på forkant med, hvad der er aktuelt netop nu. Derudover har i vores gardinbusser et sortiment, som gør at vi har et af markedets aller bedste udvalg, kvaliteter samt priser.

​Garlux er ikke længere væk end din telefon, så kontakt os allerede i dag og få netop den løsning som du altid har drømt om. Ring nu eller send os en e-mail og så finder vi et tidspunkt sammen, hvor vi kan komme og besøge dig.

VI BESØGER DIG, VI MÅLER OP, VI GIVER ET GODT TILBUD, VI PRODUCERER, VI

MONTERER.

Vi glæder os til at byde dig velkommen:)

Garlux ApS

Vandstjernevej 52

DK - 4600 Køge

Tlf.: 40 11 22 99

​E-mail: garlux@garlux.dk​

​Nordea konto: 2233-6278905681

CVR: 31588197​​

Kontakt os​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

TV2 Danmark  /  SAS  /  Novo Nordisk  /  Nordea  /  Metz  /  Strandmøllen  /  Korn FERRY

                                                                 Garlux ApS   /    Tlf.: 40 11 22 99    /    E-mail: garlux@garlux.dk    /    CVR: 31-58-81-97​